Стойчо Младенов разясни за ЦСКА

Стойчо Младенов разясни за ЦСКА 1
2 0
Бившият наставник на Червените публикува обръщение до феновете

Бившият старши треньор на ЦСКА София Стойчо Младенов се обърна със специално обръщение до привържениците на Армейците, в което категорично отхвърля медийни публикации за искана от него крупна неустойка.

В последните два дни куп български издания съобщиха, че Младенов е поискал седемцифрена неустойка, за да оглави отново отбора, който изведе до последната му шампионска титла през 2008 година.

Освен това наставникът на казахстанския Кайсар разкрива, че не е водил никакви разговори за евентуално негово връщане на “Българска армия”.

Ето какво написа той:

“Уважаеми армейци,

За пореден път ставам жертва на жълти новини в доброжелателни медии. От 2 години не съм разговарял с човек от ръководството на ЦСКА. Странно как тези медии разбраха каква неустойка съм искал, без да е имало преговори. Собствениците на ЦСКА могат да го потвърдят, ако желаят. Явно някои около любимия ми клуб твърде много се страхуват дори от сянката ми. Пет години съм далече от ЦСКА, не съм спирал да работя и дори в момента готвя моя тим Кайсар за следващия мач. Това е цялата истина. А вечната НЕистина остават приказките за комисиони, която почти две десетилетия никой не доказа. Поне 90 процента от феновете на „Българска армия“ знаят всичко за Стойчо Младенов и им благодаря за подкрепата!

Пожелавам успех на ЦСКА в Рим!”