Стойчо Младенов разясни за ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият наставник на Червените публикува обръщение до феновете

Бившият старши треньор на ЦСКА София Стойчо Младенов се обърна със специално обръщение до привържениците на Армейците, в което категорично отхвърля медийни публикации за искана от него крупна неустойка.

В последните два дни куп български издания съобщиха, че Младенов е поискал седемцифрена неустойка, за да оглави отново отбора, който изведе до последната му шампионска титла през 2008 година.

Освен това наставникът на казахстанския Кайсар разкрива, че не е водил никакви разговори за евентуално негово връщане на “Българска армия”.

Ето какво написа той:

“Уважаеми армейци,

За пореден път ставам жертва на жълти новини в доброжелателни медии. От 2 години не съм разговарял с човек от ръководството на ЦСКА. Странно как тези медии разбраха каква неустойка съм искал, без да е имало преговори. Собствениците на ЦСКА могат да го потвърдят, ако желаят. Явно някои около любимия ми клуб твърде много се страхуват дори от сянката ми. Пет години съм далече от ЦСКА, не съм спирал да работя и дори в момента готвя моя тим Кайсар за следващия мач. Това е цялата истина. А вечната НЕистина остават приказките за комисиони, която почти две десетилетия никой не доказа. Поне 90 процента от феновете на „Българска армия“ знаят всичко за Стойчо Младенов и им благодаря за подкрепата!

Пожелавам успех на ЦСКА в Рим!”