Стойчо Стоилов получава повече власт на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В името и за благото на ЦСКА той е получил „картбланш“ да действа", написаха вчера "армейците" по повод треньорската рокада

Треньорската рокада на „Българска армия“ снощи предизвика сериозен медиен отзвук, но сякаш на заден план остана една подробност – ролята на Стойчо Стоилов при назначаването на Любослав Пенев. От съобщението на ЦСКА вчера става ясно, че собствениците на клуба са се дистанцирали от кадровата политика и дават картбалнш на главния мениджър, който е инициирал връщането на Пенев при „армейците“.

Припомняме позицията на ЦСКА по тази тема:

“За новото си завръщане на “Армията” Любослав Пенев е бил убеден от главния мениджър на клуба Стойчо Стоилов. Тъй като в момента собствениците на клуба продължават да осигуряват коректно бюджета, но са се дистанцирали от оперативната власт и кадрова политика, именно Стоилов е инициирал промяната и поел отговорност, че Пенев е най-подходящият и правилен треньор да бъде начело на армейците. В името и за благото на ЦСКА той е получил „картбланш“ да действа. При създалата се ситуация от „Царско село“ са уважили желанието на своя досегашен наставник”.