Стоянович: Изборът ми беше лесен, има нещо по-голямо от парите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много ми се обадиха и ме питаха дали съм луд да поемам отбора в този момент"

Новият треньор на Левски Славиша Стоянович бе представен официално на пресконференция на „сините“ днес. Словенецът сподели, че е щастлив от завръщането си на „Герена“.

Ето какво каза специалистът по време на пресконференцията:

“Благодаря за хубавите думи на Наско Сираков. Искам първо да ви кажа и да се извиня, че не говорих с вас до този момент. Не съм се обаждал на никой от вас, защото имам договорка да не говоря, преди да бъде официално. Щастлив съм, че съм тук. Знам, че  е труден периода. Много ми се обадиха и ме питаха дали съм луд да поемам отбора в този момент”, разкри новият наставник на “сините”.

“Няма пари, няма нищо. Има нещо по-голямо от парите. Има емоцията, има уважение към хората, които обичат Левски. За мен беше лесно, надявам се този труден момент да имаме уважение един към друг и да се пробваме да изкараме Левски на правия път, и да се вдигнем на по-горна позиция. Сега не е моментът да говорим с големи думи. Сега е време  за отговорност и дисциплина. Благодаря за шанса, но аз не гледам като труден момент, а като голям шанс за мен и за отбора, за да си свършим работата”, коментира още Славиша Стоянович.