google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Сините бил близо до назначение в Железничар (Сараево)

Завърналият се на треньорското кормило на Левски Славиша Стоянович ще изведе на първата си тренировка едва 10 футболисти, тъй като повечето от играчите на тима са засегнати от коронавируса.

Преди занимание с новия треньор Сините ще дадат нови проби за COVID-19, след като стана ясно, че на Герена има и заразени служители, между които изпълнителният директор Павел Колев.

В същото време Стоянович коментира повторното си назначение в Левски пред босненска медия, разкривайки че е бил близо до треньорския пост на Железничар (Сараево).

“Бях в Левски преди две години,” сподели Стоянович пред reprezentacija. “Тогава бяхме на прав път, играхме хубав и симпатичен футбол, но в крайна сметка се разделихме по странен начин.

“През цялото това време имах усещането, че трябва да довърша работата си. Заради това не се поколебах много, когато получих възможност да се върна.

“Рядко е треньор да се завърне в Левски. Може би съм втория или третия в историята, получил такъв шанс и това е голямо признание за мен.

“При предишния си престой в Левски бях очарован от феновете. Това е любов, която рядко се среща някъде.”

Стоянович коментира и преговорите с Железничар (Сараево).

“Преговорите бяха доста сериозни и бях готов да дойда. В крайна сметка съжалявам, че тази история не се сбъдна.

“Заседна в някои дребни неща. Проблемът бяха хиляда-две хиляди евро. Аз не поисках огромна сума, но това вече е зад мен. Един ден обаче се виждам в Босна и Херцеговина. Един ден имам желание да работя там.

“Босна има толкова много добри футболисти, всички играят в добри лиги в Европа, но винаги нещо липсва. Стигаш почти до края и после нищо. Вашият национален отбор е специфичен за мен. Има смесица от нации, всичко е близо, а в някои случаи и психически далеч.”