Стоянович отчаян от нивото на Левски, иска поне трима нови
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът настоява за поне двама в отбрана и един халф

Затъналият в долната половина на таблицата Левски се нуждаел от поне трима стойностни футболисти, за да има шанс да се бори за по-предно класиране.

Такова било мнението на наставника на Славиша Стоянович, под чието ръководство Сините инкасираха загуби в последните си два мача, твърди “Тема Спорт”.

Специалистът бил категоричен, че Левски се нуждае от подсилване във всички звена, като най-крещяща била необходимостта от нови футболисти в отбрана. Стоянович смятал, че защитата, особено бековете, била повече от колеблива;

Той пожелал да бъде привлечен и поне един халф, тъй като близнаците Борислав и Радослав Цоневи ще бъдат готови за игра едва в края на сезона.

Възможно е в следващите седмици Левски да продаде още някой от сегашния състав. Сините вече трансферираха Станислав Иванов в американския Чикаго Файър.

Най-сериозен интерес в момента има към Паулиньо, който е желан от азиатски клуб.

Левски заема 11-а позиция във временното класиране на Първа лига с 14 точки, само четири повече от закотвения на дъното Етър и две над 12-ия Монтана и 13-ия Славия.

Днес Сините гостуват на Царско село в среща от 16-ия кръг на първенството. Двубоят ще бъде излъчван пряко по “Диема Спорт” от 16.30 часа.