Стюърт Далас: Трябва да печелим мачовете с отбори като България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че подходихме с прекалено голям респект през първото полувреме в мача с Италия"

Националът на Северна Ирландия Стюърт Далас е на мнение, че победата срещу България в сряда, 31 март,  на „Уиндзор Парк“ е в графа задължителни, ако отборът иска да запази шансове за класиране на Мондиал 2022.

В първия си мач от квалификациите Северна Ирландия допусна поражение с 0:2 като гост на Италия. Селекцията на Йън Бараклоу почива в следващия кръг, докато България ще е домакин на Италия на 28 март.

“Без да проявявам липса на уважение към отбори като България, знаем, че това са мачовете, които трябва да спечелим. Трябва да търсим победата в сряда”, коментира Далас.

“Гостуването в Парма винаги щеше да е трудна задача да се иска от нас да вземем нещо. Мисля, че подходихме с прекалено голям респект през първото полувреме, но в края имахме шансове. През второто полувреме се представихме доста по-добре – пресирахме по-високо, влизахме в единоборства, печелехме първа топка, втора топка, създавахме шансове. Това са нещата, от които трябва да се поучим, трябва да оправим някои грешки. Трябва да започнем да печелим мачове”, казва още националът на Северна Ирландия.