Суарес намекна за удължаване на договора си с Интер Маями
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Луис може да продължи да играе с Меси в МЛС.

Луис Суарес все още не е приключил с футбола като партньорството му с Лионел Меси най-вероятно ще продължи отвън настоящата кампания като уругвайският нападател на Интер Маями е близо до нов договор с тима.

Суарес се съгласи да заиграе отново със своите бивши съотборници от Барселона – Лео Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба в Интер Маями в началото на календарната година след като напусна бразилския Гремио и се спусна в ново предизвикателство в САЩ.

Луис не крие своите проблеми с контузии в последно време – като проблемът с неговото коляно трябва да се менижира внимателно – но въпреки това той вкара 20 гола във всички турнири за Интер Маями през 2024.

Уругваецът, който е на 37 години, подписа договор само за 1 сезон с Интер Маями, но удължаването на неговия контракт сега е на дневен ред, за да може да продължи да играе заедно с Меси. Настоящият му договор приключва след няколко месеца – декември, но слуховете са че съвсем скоро ще подпише за още 12 месеца като ще разполага със същата продължителност на договора като Лионел при удължаване.