Светослав Петров: Хората трябва да повярват в нас и да ни подкрепят
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Едно от нещата, които ми направиха лошо впечатление, е, че играчите нямат вяра в себе си", разкри той.

Старши треньорът на Етър – Светослав Петров, даде мнението си след домакинската победа над Ботев Враца с 2:1 в двубой от 15-ия кръг на шампионата, който се проведе на стадион “Ивайло” във Велико Търново.

“Не мога да кажа, че съм доволен от облика и от мача. Най-доволен съм от това, че спечелихме, въпреки че изоставахме в резултата. Нашите играчи не са готови да изиграят два мача в рамките на една седмица на високо ниво. Говорихме си, че днес е мач, който трябва да бъде спечелен със сърце и желание. Днес стана точно това. Искам да поздравя Ицо Янев. Отборът на Ботев Враца прави неща, които той иска. В моменти ние страдахме, но проявихме мъжество и се раздадохме”, заяви Петров.

“Мисля, че имаме още доста неща и трябва да работим. Получиха се атаки, които тренираме и точно това, което ни беше план за мача. Недоволен съм, че във втори мач поред у дома допускаме гол в първите пет минути. Това говори за липса на концентрация в играчите. След срамната игра срещу Хебър записваме първа победа у дома. Хората трябва да повярват в нас и да ни подкрепят”, коментира той.

“Победата би трябвало да повлияе. Едно от нещата, които ми направиха лошо впечатление бяха, че играчите нямат вяра в себе си. И днес, когато се изморим – започваме да взимаме решения, които са продиктувани от липсата на увереност. На този етап мислим основно как да извлечем максимума от футболистите, с които разполагаме”, обяви Светослав Петров.

“Очаквам да се представим добре срещу ЦСКА и футболистите да изпитат удоволствието от такъв мач. Освен да опитаме да се надиграваме с най-добрите, на виждам какво друго може да търсим. ЦСКА са в подем, играят много силно, откакто Нестор Ел Маестро смени схемата с игра”, завърши наставникът на Етър.