Светослав Вуцов ще пропусне началото на сезона за Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Имаше предположения, че през това лято той ще съумее да осъществи трансфер зад граница, като се има предвид немалкия интерес към него, но засега това ще се поотложи във времето. 

Светослав Вуцов ще пропусне старта на предстоящата кампания за тимът от “Овча Купел”. Вратарят все още е във възстановителен процес от хирургическата интервенция на която се подложи в последните седмици на изминалия сезон в efbet Лига и не взе участие в последните шампионатни сблъсъци и в националния отбор срещу Литва и Сърбия. Вуцов не успя да стартира лятната подготовка с “белите” и не отпътува за лагера в Банско.

Вуцов ще е аут от сметките на Хосе Мария Бакеро за поне месец, като очакванията са, че все пак той ще се завърне на линия в началото на август. 20-годишният страж води леки занимания по специална програма в столицата. Имаше предположения, че през това лято той ще съумее да осъществи трансфер зад граница, като се има предвид немалкия интерес към него, но засега това ще се поотложи във времето.

Без него пък за Славия първи избор под рамката на вратата е Николай Кръстев, а на пейката е 47-годишният ветеран Георги Петков, който дори игра в проверката с Монтана преди дни, а по време на подготвителния период тренира на пълни обороти.

Днес те ще изиграят втората си предсезонна контрола в целогодишния планински курорт, като техен съперник ще е изпадналият от елитната дивизия тим на Септември (София). Иначе в първенството “белите” започват със сравнително приемливо лека програма при два поредни двубоя като гост – на Етър във Велико Търново и на Ботев (Враца), а Светослав Вуцов със сигурност няма да вземе участие и в двата мача.