Талант на Славия пред сензационен трансфер в гранд от Манчестър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Славия е на път да осъществи поредния си голям изходят трансфер, съобщава „Кота спорт“. Талантът на „белите“ Филип Кръстев може да премине в един от най-големите отбори в английското първенство. Интерес към него проявяват двата манчестърски съперника – Юнайтед и Сити. На този етап, по-вероятен изглежда трансфер в редиците на „небесносините“.

Преди около два месеца, 18-годишния играч бе свързан с трансфер в Лестър, за което писа британския „Дейли Мейл“. Според изданието, „лисиците“ са били готови да дадат 4,5 мил. паунда за Кръстев. Не е ясно какви ще са финансовите параметри, при евентуална сделка със Сити, но е ясно, че подобен трансфер е далеч по-престижен.

От „Кота спорт“ твърдят още, че веднага, след като сделката бъде завършена, Кръстев ще бъде пратен да се обиграва в отбор от белгийското първенство. Там той ще трябва да натрупа нужния опит, а действията му ще се следят под лупа от хората на Пеп Гуардиола. Ако футболистът покаже нужните качества и израстване, ще има възможност да се бори за място в състава на „гражданите“.