Талантът на България: Винаги ще помня двубоя с Уелс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Може би най-големият талант на българския футбол в момента – Филип Кръстев, направи своя дебют за националния отбор. „Трикольорите“ допуснаха поражение с 0:1 от Уелс във втория си мач от тазгодишното издание на Лигата на нациите. Филип Кръстев сподели след срещата, че винаги ще помни двубоя в Кардиф, въпреки че “лъвовете” загубиха двубоя.

„За мен е нещо невероятно да съм в националния отбор заради опита, който изпитах. Винаги ще помня този двубой. Страхотно е, че дебютирах за националния отбор, но много нещастно загубихме точки и в двете срещи (срещу Ирландия и Уелс). Според мен двубоите са на доста високо темпо, а като млад футболист за мен беше страхотно да видя от близо футбола, който се играе на национално ниво“, коментира Филип Кръстев.

„Смятам, че сме доста добър отбор и може да се конкурираме със силните. Надявам се занапред да успяваме да печелим подобни мачове като днешния. Атмосферата в съблекалнята е страхотна. Бях приет много добре от момчетата. Колективът е добър, за мен е страхотно да съм част от този отбор“, допълни футболистът на Славия.