google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Завърналият се на кормилото на Славия Александър Тарханов ще пътува за утрешното гостуване на Арда, но няма да ръководи Белите, тъй като все още няма издадена работна виза.

Без документа руският специалист не може да бъде вписан в Българския футболен съюз, като това ще наложи на пейката на най-стария столичен клуб във втори пореден мач да е Мартин Кушев. Бившият нападател води Славия и при домакинската загуба от Берое в мач от петия кръг.

Тарханов, който бе начело на Белите между ноември 2015 година и декември 2016 година, замени на­пусналия Златомир Загорчич. Този път в щаба му влиза и сина му Юрий.

Арда се носи по вълните на вдъхновението и все още не познава вкуса на поражението. Тимът на Николай Киров заема пета позиция с 9 точки, а при победа отборът може да се изкачи в челната тройка.

В същото време някои фенове на кърджалийския тим изразиха притеснението си от назначението на рефера Валентин Железов. Реферът от Бургас и надзирател в тамошния затвор нерядко е забъркван в скандали.

Като цяло обаче сред привържениците на Арда надделява мнението, че отборът на Киров разполага с доста висока класа и не бива да обръща особено внимание на съдиите.