Тарханов: Пропускаме моментите, в които трябва да нанесем удар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на столичани похвали работата в защита на тима

Треньорът на Славия Александър Тарханов каза добри думи за играта на “белите” в отбрана след равенството 0:0 с Етър, но се изказа критично за представянето на тима в предни позиции.

„Аз съм доволен, особено в защитен план. Видяхте, че напред не успяхме да направим нищо. Всички знаят, че изпитвахме много проблеми последния месец. Не сме играли футбол от 30 дена. Първо вирусът, после национални състезатели и имахме малко състезатели за тренировка. Те бяха четири дни. Нямах възможност да работя с отбора, както ми се иска. Шест бяха в националните отбори и това затрудни работата ни”, започна Тарханов.

„Самата игра показа, че изоставаме в преден план. По-точно – пропускаме моментите, в които трябва да нанесем удар. Те бяха малко и това е голям недостатък”.

„Доколкото гледах Етър и мачовете им, то винаги се представяха добре. Може би само срещу Ботев Враца не, но това е отбор, който има възможности. Със сигурност не е слаб отбор. Сега ще видим Георги Петков как е. Забелязах, че го боли, ударен е в дясното коляно, но пък и хубаво се представи малкия Вуцов.”