Тарханов: В Славия ще получавам повече пари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новият наставник на Славия Александър Тарханов призна, че в “Овча купел” ще получава по-високо възнграждение, отколкото в Русия.

“Финансовите условия ще бъдат може би малко по-добри, отколкото в Енисей“, заяви 66-годишният Тарханов, който се прибра в родината си след загубата на Белите от Монтана, пред bobsoccer.ru.

Днес специалистът ще бъде в Красноярск, за да оформи раздялата си с Енисей.

„Всичко вече е договорено,” каза той. “Надявам се, че до четвъртък всичко ще приключи. Клубът може и да дължи пари на играчи, но с мен бяха точни. Не са само това проблемите. Имахме и много контузени. Останах само с един защитник.”

Тарханов разкри също така, че има онкологични проблеми.

„Все още не сме решили само срока на договора ми със Славия,” коментира руснакът. “Оферти от други руски отбори нямах.

“В България е по-добре за мен и за здравето ми. Имам онкологични проблеми. Не е хубаво да летя със самолет. Там не се налага да пътуваш по този начин за мачовете. Обстановката е по-спокойна, екологична, храната е добра.

„Там клубовете не се издържат от държавата, а от частни компании. Преди успяхме да влезем в Лига Европа. Сега обаче най-важното е да направим отбор.”

Тарханов завършва, че се моли само Русия да не затвори границите заради коронавируса, каквито информации се появиха от Кремъл в последните дни.