Taзи година националите ще домакинстват в Разград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Докато ние вършим работа, другите се занимават със съдилища", заяви Емил Костадинов по повод вчерашното решение на съда за проведения Конгрес на БФС

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов заяви, че българският национален отбор ще изиграе всичките си домакински мачове през 2023 година в Разград.

“Домакинските мачове остават в Разград, поне до края на календарната 2023 година,” коментира героят от “Парк де Пренс”. “Няма да има мачове в София”.

Неотдавна УЕФА препоръча да няма мачове на националния отбор, както и за такива от груповите фази на трите клубни турнири, на стадион “Васил Левски”. Той губи статута си на съоръжение от Категория 4 най-вече заради осветлението, което е с по-малко луксово покритие от последните изисквания на европейската футболна централа.

Костадинов отговори лаконично на въпрос как би коментирал вчерашното решение на Апелативен съд – -София, с което Конгресът от 12-и октомври 2021-а година е обявен за редовно проведен и решенията му са потвърдени.

Конгресът беше обжалван от кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов и аматьорски клубове, които го подкрепят в битката му.

“Не искам да коментирам кой какво е говорил. Искам да кажа, че ние, докато вършим някаква работа, другите се занимават със съдилища. Има юристи, които могат да говорят по този въпрос”, заяви Костадинов по темата.