Текпетей: Искам да помагам на Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да играем нашия футбол и да си вярваме. Аз вярвах, че мога да вкарам и че можем да победим"

Бърнард Текпетей сподели, че промяната в колективното отношение е основната причина 12-кратните шампиони на България да елиминират косовският Балкани и да се класират за втория кръг на квалификациите за Шампионската лига. Той реализира първите две попадения за разградчани при категоричния успех с 4:0. Лудогорец загуби с 0:2 в Прищина, но на “Хювефарма Арена” те демонстрираха съвсем различна игра и се наложиха над косоварите в общия резултат с 4:2.

“Искахме да спечелим, за да отидем в следващия кръг. Рецептата бе в усърдната работа. Сменихме нашето отношение, за да постигнем това. Това е само началото обаче”, сподели Текпетей.

“У дома ние знаем как да печелим, но не сме приключили още. Трябва да играем нашия футбол и да си вярваме. Аз вярвах, че мога да вкарам и че можем да победим. Моите голове помогнаха за победата, но и приносът на останалите играчи не бе по-малък. Трябва да продължавам да работа и да помагам на отбора. Гледах първия мач и не бях щастлив от това, което се случи. Но анализирахме станалото и си казахме как трябва да играем и днес изглеждахме по различен начин. Не искам да говоря за бъдещето си. Има оферти към мен, но сега само искам да помогна на Лудогорец”, допълни ганаецът.