Текпетей: Извиняваме се на феновете, това не беше Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Извиняваме се на феновете и на всички, защото това не е Лудогорец. Направихме много грешки и ще се опитаме да се поправим в бъдеще.

Ганайският капитан на Лудогорец (Разград) Бърнард Текпетей заяви, че всички в съблекалнята на шампионите се чувстват много засрамени от поражението с 1:7 от Нордселанд (Дания) в турнира Лига на Конференциите. Той добави, че въпреки поражението, това не е краят на надеждите на отбора и те ще се борят в оставащите четири мача. на първо място обаче трябва да спечелят следващата среща в българското първенство.

“Чувстваме се много засрамени от начина, по който играхме. Много засрамени от факта, че допуснахме толкова и такива лесни голове. Това е нещото, което мога да кажа след този мач. Извиняваме се на феновете и на всички, защото това не е Лудогорец. Направихме много грешки и ще се опитаме да се поправим в бъдеще. Много съжалявам като капитан и като част от отбора, аз също трябва да поема отговорността”, заяви Текпетей.

“Със сигурност не играхме на нашето ниво. Да, знаем, че това им е стила – да ни пресират. Ние им позволихме да вкарат изключително лесни голове. Не сме ги подценили, но ни вкарваха като на тренировка. Но това е футболът и трябва да го приемем. Когато загубим, трябва да си вдигнем главата и това не е краят. Това е турнир и ние сме в този турнир все още. Трябва да се борим във всички мачове до края”.