Тен Хаг е обещал основна роля на талант ако остане в клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очертава се да виждаме по-често Ханибал Мейбри в игра през този сезон

Близък източник до английски гранд Манчестър Юнайтед съобщи, че талантът на клуба Ханибал Мейбри е получил обещание от мениджъра Ерик тен Хаг, да получи важна роля в тима ако остане това лято. В противен случай, талантливият полузащитник щеше да поиска трансфер под наем, за да може да се обиграва, а може би и постоянен трансфер.

За Тен Хаг обаче ще бъде трудно да спази това свое обещание. Причината за това не са безспорните качества на Мейбри, а първенството, в което той трябва да се докаже. Става въпрос за Висшата лига, която има славата на една от най-тежките лиги. В допълнение, Мейбри ще трябва да се бори за място на терена с футболисти като Каземиро, Мейсън Маунт, Бруно Фернандеш, Кристиан Ериксен, Скот Мактоминей, а може би и Софиан Амрабат.

Точно поради тези причини се очаква по-скоро Мейбри да бъде налаган в купите. Тази година Купата на лигата, която “червените дяволи” спечелиха миналия сезон, няма да бъде приоритет за тях, тъй като те ще насочат усилията си към престижно представяне в Шампионска лига. Това ще даде шанс на доста младоци да се докажат на Тен Хаг, който е отворен да им дава път за развитие.