Тен Хаг иска Ман Юнайтед да продължава да показва характер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландският треньор бе щастлив от успеха над Астън Вила във вторник вечер

Манчестър Юнайтед се върна на победния път със страхотна победа над Астън Вила с резултат 3:2 във вторник на Боксинг дей. Треньорът на тима Ерик тен Хаг бе щастлив от успеха срещу бирмингамци, които имаха аванс от 0:2 до средата на втората част, но „червените дяволи“ показаха характер и стигнаха до важна победа.

“На почивката изоставахме с 2 гола, които получихме след статични положение и липса на концентрация. Въпреки това, и през първото полувреме се представихме силно. В паузата казах на момчетата: “Продължавайте да вярвате и правете нещата по същия начин, че дори и по-добре”. Трябваше да оказваме натиск върху съперника и видяхте какво се случи, когато при 1:2 вдигнахме темпото още повече”, заяви Ерик тен Хаг.

“Преди мача казах, че играхме като равен с равен срещу Арсенал и Ливърпул. Ако се стараем и даваме максимума от възможностите си, можем да победим всеки спротивник“, добави треньорът на Юнайтед.

„Повярвайте ми, дори да губим с два гола, това няма значение. От най-голямо значение е да продължаваме в същия дух и да показваме характер. Днес момчетата направиха именно това. Цялостното ни представяне беше на високо ниво”, заяви нидерландският тактик.