Челси и Фулъм ще се борят за подписа на гръцки нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на АЗ Алкмаар Вангелис Павлидис е трансферна цел на лондонските клубове

Представителите на Висшата лига – Челси и Фулъм, ще спорят на трансферния пазар за нападателя на АЗ Алкмаар – Вангелис Павлидис, информира гръцката медия „sport24.gr“.

Двата клуба от Лондон са изпратили скаути, които от близо месец следят под лупа изявите на 25-годишния нападател. От началото на кампанията 2023/24 Вангелис Павлидис се отличава със страхотни изяви. Той има 22 гола на сметката си в 27 мача във всички турнири с екипа на АЗ Алкмаар. Сега гръцкият таран води и голмайсторската листа в Ередивизи със своите 18 гола в 16 двубоя в първенството.

В момента Челси изглежда като отборът фаворит за привличането на 25-годишния гръцки нападател Павлидис. Очаква се АЗ Алкмаар да изиска над 30 милиона евро за неговия трансфер, след като през лятото отказа оферта от италианския гранд Милан на стойност около 17 милиона евро.

В следващите дни вероятно Челси ще се свърже с АЗ Алкмаар относно възможни преговори. Фулъм също изразява сериозен интерес към Павлидис, но предполагаемо първо ще се опитат да продадат някой от своите нападатели преди да влязат в трансферни преговори.