Звезда на Спортинг с коментар за интереса на английски грандове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Виктор Гьокереш е в изключителна форма, откакто се присъедини към португалския клуб от Ковънтри Сити

Нападателят на Спортинг Лисабон – Виктор Гьокереш, е трансферна цел на грандовете от Висшата лига Арсенал и Челси. Футболистът коментира интереса към него като заяви, че е щастлив да продължи да играе за тима на Спортинг.

„Мисля, че е малко като когато Спортинг искаше да ме привлече. Много съм щастлив тук и не ме интересуват никакви заинтересовани клубове в момента. Наслаждавам се на всеки ден тук и не мисля за това, което се случва около мен. Да, говори се за големи клубове, но засега това са само новини. Това е всичко. Това е мястото, където искам да остана”, каза нападателят.

25-годишният Гьокереш има 17 гола и осем асистенции във всички състезания този сезон и може да се окаже качествено попълнение както за Арсенал, така и за Челси. Арсенал има на разположение Габриел Жезус и Еди Нкетия, но Микел Артета иска още един класен нападател. Челси също може да има полза от надежден голмайстор като Виктор Гьокереш. Привличането на Николас Джаксън не реши проблемите им с отбелязването на голове и нападателят на Спортинг може да вдъхнови “сините” да бележат повече.

Шведският голмайстор премина в Спортинг за 20 млн. евро миналото лято. Той има освобождаваща клауза от 100 млн. в договора си със “зелено-белите”.