Терзич: Можем да създадем проблеми на фаворитите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ние сме достатъчно уверени, за да кажем, че поемаме тази задача срещу един от фаворитите за спечелване на Шампионската лига. Доказахме, че можем да създаваме проблеми на отбори, състезаващи се за трофея"

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич говори в навечерието на двубоя на „жълто-черните“ срещу Пари Сен Жермен в Шампионска лига. На старта на груповата фаза в най-силния клубен европейски турнир наставникът на германския тим призна, че „очакват ни един от най-атрактивните противници в Шампионска лига“.

„Очакват ни един от най-атрактивните противници в Шампионската лига. Става въпрос за наистина добро представяне. За това, което ще направим утре. Ние сме достатъчно уверени, за да кажем, че поемаме тази задача срещу един от фаворитите за спечелване на Шампионската лига. Доказахме, че можем да създаваме проблеми на отбори, състезаващи се за трофея”, заяви Терзич.

„С изключение на дълготрайно отсъстващите поради контузия Тома Мюние и Матеу Морей, всички от първия отбор са на разположение, включително Джовани Рейна за първи път този сезон. Никлас Фюлкруг се справи добре в своите 35 минути игрово време във Фрайбург. Ще видим дали ще е достатъчно за още утре”, завърши Един Терзич.