В Efbet са категорични за победа на ПСЖ над Борусия (Дортмунд)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Любопитно ще е в Париж, където шампионът на Франция Пари Сен Жермен ще приеме Борусия (Дортмунд). Имайки предвид, че това е сблъсък от една от най-оспорваните групи - група "F", всеки ще иска да запише добър резултат, който ще бъде от изключително ценен.

Тази вечер започва същинската част от Шампионската лига. Днес ще се изиграят първите 8 мача от груповата фаза на най-силния клубен турнир. Още в първия кръг има и някои изключително любопитни сблъсъци, които ще приковат вниманието на феновете.

Любопитно ще е в Париж, където шампионът на Франция Пари Сен Жермен ще приеме Борусия (Дортмунд). Имайки предвид, че това е сблъсък от една от най-оспорваните групи – група “F”, всеки ще иска да запише добър резултат, който ще бъде от изключително ценен.

Пред парижани има една камара кадрови проблеми, след като Луис Енрике не може да разчита на Марко Асенсио, Преснел Кимпембе, Нуно Мендеш, Серхио Рико, Мулер, Льотелие, а под въпрос са също така Руис и новото корейско попълнение Кангин Лий. За гостите от Вестфалия отсъстващи днес ще са Дюравил, Морей Бауза и Тома Мюние.

В местните си първенства двата тима завършиха последните си срещи съответно със загуба от тима на Ница с 2:3 и победа над Фрайбург с 4:2, така че настроенията в лагерите са разнопосочни и докато едните ще търсят реванш пред привържениците си, то другите ще искат да продължат доброто си представяне.

Според efbet обаче, по-голяма вероятност да стартира тазгодишния си европоход с победа и три точки е съставът на ПСЖ, за които успехът е оценен на 1.82, срещу 4.30 за успех на “жълто-черните” немски вицешампиони. Равенството е 4.50 според най-популярният роден букмейкър, които предлагат интересна възможност за клиентите си със ставка от 2.80 за “под 2.5 гола”.