The Liverpool Way – феновете с непоколебима подкрепа за Клоп
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хиляди послания в защита на германския специалист заляха Интернет, "Анфийлд" осъмна с огромен транспарант: "Yurgen Klopp, YNWA"

Огромна част от привържениците на Ливърпул използваха различни методи, за да демонстрират твърдата и непоколебима подкрепа за мениджъра Юрген Клоп в трудните за тима и самия германския специалист времена.

Десетки хиляди фенове на Червените наводниха Интернет и социалните мрежи, за да изпратят послания към обичания Клопо – наставникът, донесъл на “Анфийлд” шестата европейска клубна титла и жадуваната 19-а шампионска титла на Англия.

По-рано днес синът на легендата на клуба Кени Далглиш – Пол Далглиш, написа трогателни редове, с които също изрази безусловната си подкрепа за загубилия майка си Юрген.

Домът на Ливърпул – “Aнфийлд”, осъмна с голям транспарант, засвидетелстващ предаността на привържениците към германеца, а снимката беше разпространена от огромен брой хора, включително депутата от Лейбиристката партия Иън Бърн.

Привържениците на мърсисайдци са категорични, че независимо от неприятната серия, в която влезе Ливърпул, няма по-подходящ мениджър на клуба от Клоп.

След вчерашната загуба от Лестър Клоп призна, че неговият тим е загубил битката за титлата.

Червените обаче продължават борбата си място в Топ 4, а освен това имат отлични шансове за атака на Шампионската лига. В осминафиналите мърсисайдци се изправят срещу германския Лайпциг.