Тиаго иска да остане в ЦСКА още няколко години
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът признава, че трансферът в ЦСКА е бил най-доброто му решение в кариерата

Португалският плеймейър на ЦСКА София Тиаго Родригес разкри, че няма никакво намерение да се завръща в родината си.

Нещо повече, халфът смята, че трансферът му в Армейците е бил “най-доброто му решение” в кариерата му. Тиаго, който има мачове за различните юношески формации на Португалия, акостира на “Българска армия” през юли 2017 година.

“Аз планирах да напусна Португалия и да заиграя в чужбина,” коментира той пред ospanenkapodcast.wixsite.com. “И когато този шанс се появи, не се поколебах да го използва. Това всъщност се оказа най-доброто ми решение!”

Репортерът на изданието, разбира се, не пропусна да попита Тиаго за престижната победа на ЦСКА над италианския гранд Рома в Лига Европа.

“В този мач аз дадох всичко от себе си, както във всеки друг,” отговори португалецът. “Разбира се, беше много хубаво да вкарам гол на голям отбор като Рома.”

Контрактът на навършилия 29 години миналия месец Тиаго изчита скоро, но той даде ясно да се разбере, че планира да остане в лагера на Червените поне още няколко години.

“За момента престоят ми в чужбина върви много добре,” откровен е той. “Няма смисъл от промяна, ще остана тук още няколко години.

“Имах щастието когато пристигнах в ЦСКА да ме посрещне Укра. Той много ми помогна в адаптирането ми в началото. Той е отличен професионалист, можеше да имитира всеки.”