Тим от Лига 1 е възобновил интереса си към звезда на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският Страсбург отново ще се пробва за Ноа Сонко Сундберг.

Централният защитник Ноа Сонко Сундберг бе сред най-добрите за Левски в дербито срещу ЦСКА, а с постоянните си добри и качествени изяви играчът може да си осигури трансфер в по-добро първенство от това на Гърция.

Както е известно, съседите ни тръбят, че интерес към национала на Гамбия има от страна на Панатинайкос, който ще се опита да го измъкне срещу прилична сума от състава на “сините”.

Сега обаче стана ясно, че към Сонко Сундебрг отново ситуацията следи и френският Страсбург, който се състезава в Лига 1, съобщава “Мач Телеграф”.

За потенциален трансфер на бранителя на Левски в този клуб се заговори още през зимата, но тогава до сделка не се стигна заради твърде ниската оферта от страна на французите. Сега обаче нещата може да бъдат различни.

По всичко изглежда, че на “Герена” ще имат нужда от сериозни средства, за да решат поне част от финансовите си проблеми.

Заради това продажбата на играчи като Андриан Краев, Уелтън, Хосе Кордоба и Ноа Сонко Сундебрг изглежда доста вероятна през лятото.