Тим от Висшата лига напира за играч на Юве
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Костич е попаднал в радара на "чуковете"

Ръководството на Уест Хам е започнало преговори с италианския гранд Ювентус за привличането на сръбския национал Филип Костич, споделиха днес “Sky Sports”. За трансфера е настоял мениджъра на “чуковете” Дейвид Мойс, който е фен на крайният бранител и смята, че той значително ще повиши нивото на клуба.

Може би решението за бързо стартиране на преговори за привличането на Костич е било повлияно от италианското издание “Кориере дело Спорт”, което вчера сподели информация, според която “бианконерите” са готови да се разделят с играча си. Те обаче няма да прибързват с трансфера му и ще изчакат добра оферта, която да удовлетворява исканията и нуждите им.

Ювентус очаква сума за своя играч в размер между 20-25 милиона паунда. Това не би трябвало да представлява проблем за Уест Хям, които продадоха Деклан Райс това лято за 105 милиона паунда. Със средствата от Райс “чуковете” построиха изцяло нова халфова линия включваща Джеймс Уорд-Праус, Едсон Алварес и Кудус. Към тях Мойс добави и покупката на Константинос Мавропанос, а сега се очаква Костич да бъде последното попълнение на тима за това лято.