Тити е оптимист, че бразилците в Левски ще останат в клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гарантирам, че всички бразилци в отбора ще преподпишат", обяви Папазов.

Баскетболният треньор Константин Папазов изрази категорично мнение, че всички бразилски футболисти в Левски ще подпишат нови договори със “сините”.

Бившият член на Надзорния съвет на столичния гранд даде мнението си и за свършената работа до момента от старши треньора Николай Костов.

“Гарантирам, че всички бразилци в отбора ще преподпишат, защото се спекулира с тази тема. Уелтън играе добре, започна силно сезона, на всеки ще му дойде времето. Дори и Лудогорец продава и купува нови играчи. Дано Левски стигне до това ниво да прави търговия с футболисти в добрия смисъл на думата. В Левски има и много добри млади момчета като Асен Митков, Пламен Андреев, Марин Петков, Папи Галчев”, сподели Тити в “МачКаст”.

“Трудно е, когато много добър треньор като Станимир Стоилов, е работил успешно преди това. Освен това той е голямата любов на феновете, което прави много трудна работата на следващия наставник. Ники Костов обаче е много силен характер, който беше наясно с риска, който поема. Плюс е и това, че е в много добри отношения с Мъри”, коментира Папазов.