Уест Хям се е отказал от Джеймс Уорд-Праус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Светците" са сложили прекалено висока цена на капитана си според ,,чуковете"

Уест Хям е прекратил интереса си към полузащитника на Саутхемптън Джеймс Уорд-Праус. Победителите в Лигата на конференциите търсят нов халф, откакто продадоха Деклан Райс на Арсенал за 105 милиона паунда през миналия месец. Няколко полузащитници, от тогава, бяха свързвани с преминаване на ,,Лондон Стейдиъм”, включително Уорд-Праус, който се очаква да напусне Саутхемптън след изпадането им от Висшата лига през миналия сезон.

За английския национал също има интерес от Тотнъм, Ливърпул, Нюкасъл и Астън Вила от началото на летния трансферен прозорец, като се знае, че майстора на преки свободни удари иска да играе за отбор от Висшата лига.

Знае се, че две оферти на Уест Хям са били отхвърлени от Саутхемптън за 28-годишния футболист, по-рано това лято, включително последната им оферта от около 20 милиона паунда плюс 5 милиона паунда в добавки. Имаше слухове, че ,,чуковете” постигат напредък в преговорите със ,,светците” , като Уорд-Праус също е бил съгласен за евентуален трансфер. Въпреки това, според Sky Sports News, Уест Хям сега са решили да се оттеглят от сделката за подписа на полузащитника, тъй като не желаят да платят исканата от Саутхемптън цена. Смята се, че ,,светците” искат поне 30 милиона паунда, но ,,лондончани” са решили да се насочат към друг халф.

Уорд-Праус прекара цялата си кариера до сега в Саутхемптън и си спечели легендарен статус на ,,Сейнт Мери Стейдиъм”, като е допринесъл с 54 гола и 52 асистенции в 407 мача във всички турнири от дебюта си през 2011 година.