Тити Папазов дал заема за заплатите на играчите на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Един от акционерите в Левски – Константин Папазов, разкри, че самият той е дал парите за заплатите на футболистите на Сините в началото на месеца.

“На 3 август лично от моята фирма дадох заем,” обяви Тити на днешната пресконференция, дадена от ръководството на клуба. “Смятах, че е правилно. Понеже трябваше да сме прозрачни и пред цяла България да обявим, че съм дал заем. За да е доволен Степан Хиндлиян.

“Тогава играчите за последно бяха получили заплати през февруари. Аз съм същият Тити Папазов от 2014 година. Относно това, че фирмата ми е малка, силно се надявам, че ще стане по-голяма и тогава заемите да са по-големи. Няма как да се даде заем без лихва, тя наистина е минимална.

“За всичко на света могат да ме обвинят, но на финансова тема ще си ударят главите в стената. Ние сме отговорни пред цяла “синя” България как да бъдат изразходени всички средства. Ние сме в състояние, в което всеки един лев се цени.

Баскетболният треньор обяви също, че и преди шест години е дал заем, с който да бъдат спасен клубът от “Георги Аспарухов.

“На 28 март 2014 г. дадох на Тодор Батков 140 хиляди лева, за да бъде спасен лиценза на Левски. На 17 май същата година отидх до офиса на Батков, когато Елин Топузаков беше треньор на отбора.
“Предстоеше пътуване до Ловеч, последно за сезона. Събрах Валери Божинов, Вески Минев, Станислав Ангелов и Елин Топузаков. Гарантирах им в сряда, 21 май, два дни преди юбилея, че ще получат заплати.”