Тодор Неделев и Тиаго Силва са сред трансферните цели на Трабзонспор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Трабзонспор си е поставил сериозни трансферни цели за лятото, сред които капитана на Пари Сен Жермен – Тиаго Силва. Турският гранд не се е отказал и от идеята да привлече българския национал Тодор Неделев от Ботев Пловдив, съобщават турските издания.

Звездата на Ботев Пловдив е една от петте основни трансферни цели на Трабзонспор. Турският тим прояви интерес към Неделев през миналото лято, но тогава до сделка не се стигна, след като “канарчетата” поискаха 3 милиона евро за правата на играча, пише изданието.

„Заради пандемията от коронавирус, отборът на Ботев Пловдив се намира в трудна финансова ситуация и е готов да се раздели с 27-годишния халф на занижена цена след края на настоящия сезон”, се казва в информацията.

Междувременно след победата над Ботев Враца, като Неделев бе герой за тима с 2 попадения, самият футболист заяви, че вече е на 27 години и внимателно ще разгледа всяка една оферта от чужбина.

Трансферните цели на Трабзонспор са Тиаго Силва от ПСЖ, Джордже Деспотович от Оренбург, Един Висчъ от Истанбул ББ и Гелор Канга от Спарта Прага.