Тодор Янчев пое тим от Втора лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младият наставник застава начело на Спортист Своге.

Бившият капитан на ЦСКА – Тодор Янчев, бе обявен официално за новия старши треньор на Спортист Своге.

Младият специалист ще води тима във Втора лига, а помощник ще му бъде Стойчо Младенов-младши. За добрата подготовка на вратарите пък ще отговаря Стефано Кунчев.

“Мисля, че намерихме изключително добър специалист, който да поеме отбора на Спортист. Тодор Янчев винаги е един от най-уважаваните хора в българския футбол, като е пословичен със своята коректност и професионално поведение. Имаше много кандидатури за поста на Борислав Кьосев, но ние сме изключително доволни от факта, че постигнахме договорка с Тодор Янчев“, заяви председателят на УС на Спортист Своге Петър Веселинов.

Тодор Янчев пое тим от Втора лига 1

“Дойде моментът, в който да направя следващата крачка в треньорската кариера. Смятам, че като помощник на Стойчо Младенов натрупах изключителен опит и сега се надявам да пренеса този опит и в самостоятелната си работа. Имах няколко възможности, но с ръководството на Спортист имахме много допирателни точки. Успях индиректно да се запозная с футболистите, има един добър отбор, добра база и предпоставки за развитие“, каза самият Тодор Янчев.