Тодоров: Слави Костов ми се извини, в групата за Берое е
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Временният наставник на Левски Георги Тодоров говори за бъдещето си в клуба, както и да деликатната ситуация с миналогодишния топ голмайстор на “сините” Станислав Костов. 

🎙Временният треньор на „Левски“ Георги Тодоров говори пред медиите преди гостуването на „Берое“ в неделя от 21.00 часа….

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Saturday, June 27, 2020

“За какво да се караме с Костов? Аз съм старши треньор, а той е футболист. Какво ли не излезе в медиите за този случай. Тези неща не бива да излизат от кухнята на клуба. Има разни мениджъри и подобни неща” – каза Тодоров на пресконференцията преди шампионатния мач с Берое в Стара Загора.

“Костов вчера ми се извини, а днес се е извинил и пред футболистите. Включил съм го в групата за мача. Не мога да допусна анархия. Времената са тежки, момчетата не получават заплати, но всеки трябва да си знае мястото и да си върши работата” – продължи специалистът.

"Сините" с поредно занимание преди гостуването на "Берое"

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Friday, June 26, 2020

“Няма как да допусна анархия в съблекалнята. Нещата, който се пишат не за в полза на отбора. Тези неща трябва да си останат само за нас. Той се е почувствал обиден, реагирал е. Това е нормално. Младо момче е, аз ако не му простя…. С нищо не ме е обидил. Просто пита за неща, който трябва аз да ги реша. Конфликтът е разрешен. Пожелавам му успех, тъй като той се нуждае от гол. Бях щастлив, когато той се разписа срещу Арда, защото знам как се чувства нападател, който не е вкарвал от дълго време” – продължи треньорът на Левски.

Георги Тодоров бе запитан и за информациите, който се появиха през седмицата, твърдящи, че той ще остане начело на отбора и през следващия сезон.

“За моето бъдеще, ще трябва да попитате ръководството. Лицензът е последното нещо, за което мисля сега. Концентрирам съм върху това, как да сглобя състава за оставащите 4 мача от първенството. Не мога да си представя, как щеше да изглежда Левски във финала за Купата, ако бяхме стигнали до там.”

“Моето бъдеще са предстоящите четири двубоя. Не мога да си причиня това, което се случва в последно време. Ако Сираков има нужда от нещо, винаги съм на среща да помогна. Не сме говорили за бъдещето. Нито сме го коментирали, нито аз искам да си причина подобно нещо на тези години. Оставащите мачове не са без значение. Ще играят млади момчета, ще се опитаме да ги спечелим. Нека първо да видим как ще се издържа Левски и тогава да мислим за бъдещето” – завърши Тодоров.