Томас Тухел се е срещнал лично с Хари Кейн в дома му в Лондон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Байерн иска Кейн в тима си на всяка цена

Мениджърът на Байерн Мюнхен Томас Тухел продължава опитите си да убеди Хари Кейн да напусне Тотнъм и да се присъедини към неговия отбор. Според журналистът на Bild Кристиан Фалк, немецът дори се е срещнал с Кейн в дома му в Лондон. Според информацията разговорите са били положителни и Кейн споделил, че е привлечен от възможността да спечели Шампионска лига с Байерн Мюнхен.

Кейн е известен със своите голове и лидерски качества. Той е един от най-ефективните нападатели в Европа и е способен да вкара гол от всяка позиция. Стрелецът на Тотнъм също е изключително близо до подобряването на рекорда за най-много отбелязани голове от един футболист в историята на Висшата лига, който в момента е държан от Алън Ширър. Ако Кейн премине в Байерн обаче той няма да може да подобри рекорда на бившия нападател на Нюкасъл.

Рекордът, до който Кейн е близо обаче не може да се сравнява със спечелването на Шампионската лига, например. Капитанът на националния отбор на Англия все още не е вдигал “ушата”, а това е една от големите му мечти. Шансовете той никога да не спечели този трофей в Тотнъм са доста големи като се има предвид моментната ситуация в тима на “шпорите” и възрастта на Кейн.

В Байерн нещата се стоят така. Баварците са фаворити за спечелването на всеки един турнир всяка година и с Хари Кейн в нападението техните шансове биха нараснали значително.