Томаш: Единствено с работа трябва да излезем от тази серия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не успях да убедя футболистите какво ни очаква", смята специалистът.

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, даде мнението си след поражението с 1:2 от Берое у дома в среща от 14-ия кръг на шампионата.

“Не си отбелязваме ситуациите. Искам да похваля противника. Гладни момчета, които искат да се докажат. Ние създадохме нужните ситуации, не успяхме да ги реализираме. Малко сме в зоната на комфорт, малко сме по-задоволени. Неща, които говоря от доста време. Трябва още да дадем от себе си, за да взимаме подобни мачове. Неприятна е тази серия, но единствено с работа трябва да излезем”, каза Томаш.

“Явно като треньор не успях да убедя футболистите какво ни очаква. Бяхме малко по-бавни, по-лежерни. Давахме възможност на противника да се прегрупира. Не мога да се сърдя на футболистите. Мога да искам много повече от тях, но това са нормални неща”, продължи той.

“Не трябва да отиваме от едната в другата крайност. Когато направихме серията с многото победи, се опитах да държа футболистите си на земята. Сега трябва да ги вдигам. Изградихме стил и начин на игра. Разпознаваеми сме, но си имаме нашите слабости. Животът продължава. Знаем срещу какъв противник ще играем следващия мач. Искаме да го победим”, завърши Томаш.