Томаш отчете: Трябваше да затворим мача по-рано
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това че сме първи във временното класиране повлия на противника", каза наставникът.

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, призна след успеха с 4:3 след продължения срещу Добруджа от 1/16-финалите за Sesame Купа на България, че тимът му не е бил на необходимото ниво.

“Типично по български не бяхме на нужното ниво в главите и трябваше да играем продължения. Това не трябва да ни оправдава. Проблемът си е изцяло в нас, трябваше да затворим мача по-рано. Това е урок. Ще извлечем поуки от това нещо. Не мога да кажа, че е подценяване, защото цяла седмица говорим с футболистите. По-скоро развитието на мача ни изигра лоша шега. Трудно е по време на мача да се изправиш, но го направихме”, сподели Томаш.

“Това че сме първи във временното класиране повлия на противника. Достигна максимума в нивото си. Червеният картон развали и техните планове. Играем мач за мач, няма да коментирам приоритети”, разкри той.

“С Берое е най-важният ни мач от началото на годината. Трябва да го вземем задължително. Противникът няма нищо общо с това на кое място е в класирането”, предупреди Томаш.