Томаш: Решението за Боруков ще го вземе клубът 1
1 0
"Добра контрола стана, с положителни неща, но отново се вижда, че имаме още много да работим"

Треньорът на Етър Александър Томаш остана доволен от играта на своя тим, въпреки загубата с 1:2 в днешната контрола с Ботев (Пд). Наставникът на „болярите“ отчете прогреса на тима във всички фази на игра, но заяви, че все още играчите не са напълно готови физически. “Добра контрола стана, с положителни неща, но отново се вижда, че имаме още много да работим. Има положителни неща и във фаза защита, и в атака, и в пресата, и в притежанието на топката, но не сме готови още физически за това, което се изисква от отбора”.

“Имаме още два мача, но третият с ЦСКА 1948 пропадна, правим всичко възможно да намерим противник. Разбрали сме се с един отбор, ще видим какво ще се случи. Дуде Ндонгала вчера излезе от тренировката, не може засега. Аз не мога да взема решение за него на този етап, засега не съм доволен и ако нещата продължат така, по-скоро не би подписал договор с нас“, добави Томаш.

„Французинът на проби вече го освободих. Решението за Боруков ще го вземе клубът, аз съм си казал моето мнение на собствениците. Чакаме футболисти, но на този етап – това е. Трудно ще е, но не се оплаквам”, каза още наставникът на „виолетовите“.