Добави коментар
"В момента ни интересуват само точките, нищо друго", заяви треньорът на Етър

Треньорът на Етър Александър Томаш заяви след победата с 1:0 над Черно море, че е доволен от футболистите в двубоя на „Тича“. Това е втора поредна победа на „болярите“ в шампионата, след като на 30 ноември великотърновци спечелиха със същия резултат и срещу Царско село.

„Доволен съм заради футболистите, заради това, че те много бързо осъзнаха, че трябва да бъдат отбор. Това е кота 0, на която трябва да стъпим. Наясно сме, че сме далече от това, което трябва да представляваме като отбор, чисто футболно, но в момента ни интересуват само точките, нищо друго. Заслугата е изцяло на футболистите”, заяви наставникът на „виолетовите“.

„Знаем какви са ни възможностите, знаем какво можем и какво не можем и по най-добрия начин излязохме от тези три двубоя. Мачът със Славия можехме да го спечелим. Най-трудното обаче предстои.“

„Най-важна е защитата в момента, с оглед на мястото, в което се намира Етър. Знам психологията в България. Много бързо отиваме от едната крайност в другата. Имаме много тежък мач с Монтана. Точно това казах на футболистите преди малко. Когато Етър, който е последен, влезе в някой мач като фаворит, то това ще бъде заслуга на вас журналистите, а не моя, защото ще го напишете някъде”, добави Томаш.

Добави коментар
Гласувай: