Томаш след успеха: Това е кота нула, на която трябва да стъпим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В момента ни интересуват само точките, нищо друго", заяви треньорът на Етър

Треньорът на Етър Александър Томаш заяви след победата с 1:0 над Черно море, че е доволен от футболистите в двубоя на „Тича“. Това е втора поредна победа на „болярите“ в шампионата, след като на 30 ноември великотърновци спечелиха със същия резултат и срещу Царско село.

„Доволен съм заради футболистите, заради това, че те много бързо осъзнаха, че трябва да бъдат отбор. Това е кота 0, на която трябва да стъпим. Наясно сме, че сме далече от това, което трябва да представляваме като отбор, чисто футболно, но в момента ни интересуват само точките, нищо друго. Заслугата е изцяло на футболистите”, заяви наставникът на „виолетовите“.

„Знаем какви са ни възможностите, знаем какво можем и какво не можем и по най-добрия начин излязохме от тези три двубоя. Мачът със Славия можехме да го спечелим. Най-трудното обаче предстои.“

„Най-важна е защитата в момента, с оглед на мястото, в което се намира Етър. Знам психологията в България. Много бързо отиваме от едната крайност в другата. Имаме много тежък мач с Монтана. Точно това казах на футболистите преди малко. Когато Етър, който е последен, влезе в някой мач като фаворит, то това ще бъде заслуга на вас журналистите, а не моя, защото ще го напишете някъде”, добави Томаш.