Томи Юрич описа като истински кошмар престоя си на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това, което се случи в ЦСКА, малко разби сърцето ми", заяви австралиецът

Вече бившият футболист на ЦСКА Томи Юрич сподели пред “The world game”, че периодът му на „Армията“ и отношението на ръководството направо са разбили психиката му и са отнели желанието му за футбол.

Австралиецът облече червения екип през лятото на 2019 година, но до раздялата си с клуба записа едва 11 мача, в които вкара веднъж.

Юрич сподели, че ще е готов да се върне към игра, когато си „изчисти съзнанието“ след престоя в ЦСКА.

“15-те му месеца в българския гранд подкопаха неговото желание за футбол. Шест различни треньори и достатъчно клубна политика, за да накара дори Доналд Тръмп да се изчерви, не помогнаха на каузата на Юрич по време на смазващото душата източноевропейско приключение”, пише The world game”.

“Влизаха различни треньори и вие винаги имате онази малка надежда, че нещата може да се променят във ваша полза. Но тогава осъзнавате, че много неща не зависят от треньора. Това е най-трудната за приемане част и тогава разбирате, че е време да напуснете, да се освежите и да започнете нещо ново”, казва още Юрич пред “The world game”.

“Това, което се случи в ЦСКА, малко разби сърцето ми. Всичко бе позитивно в началото, но след това нищо не се получи. Това беше просто твърдо за преглъщане хапче и трябва да отида някъде, където отново да се почувствам здрав. Доволен съм, че тази глава е зад мен”.