Тонали към феновете на Милан: Това не е сбогуване, а “до скоро”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианецът е доволен от периода си на "Сан Сиро"

Новата покупка на Нюкасъл Сандро Тонали публикува емоционално обръщение към феновете на Милан. В него той благодари както на всички в клуба – директори и играчи, за чудесните моменти, така и на незабравимите фенове на “росонерите”.

Ето го и съобщението на италианеца:

“Днес има смесица от емоции в моето сърце. Както знаете, реших да предприема ново приключение и предизвикателство. Започвам с благодарността ми към клуба, който ме приветства и ми даде възможността да бъда част от този изключителен отбор, който е и винаги ще остане моят дом. Благодаря на тези, които се погрижиха да нося цветовете на отбора на сърцето ми, както и на тези, които се справиха със ситуацията от последните седмици с готовност и съпричастност. Научих много през тези три години и намерих футболно семейство сред директорите, съотборниците и треньорите, които ме подкрепяха и наставляваха по моя път. Благодарение на вас успях да се подобря като футболист и човек.

Разбирам, че това сбогуване може да предизвика смесени чувства и е нормално да ги има, когато оставяш голяма част от твоето сърце, но е важно да запомним, че във футбола, както и в живота, промените понякога са мотивация за израстването на всички ни. Сега искам да благодаря на моите хора: на вас или на тези, които, също като мен, носят червено-черните цветове в сърцето си. Никога няма да забравя скандиранията на “Курва Суд”, 19-ото Скудето, всички прекрасни споделени моменти и любовта към нашия Милан. Желая на всички вас, клуба и феновете, всичко най-добро в бъдеще и съм убеден, че и занапред ще постигате велики неща заедно. Топла прегръдка е с надеждата, че това не е сбогуване, а “до скоро”. Форца Милан.”