В Реал Мадрид не са се отказали от Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кралете" ще направят още един опит да вземат французина

Ръководството на Реал Мадрид все още не се е отказало от идеята да привлече суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе през настоящия трансферен прозорец, съобщава Алмейда. Според него “кралете” са готови да платят бонуса за лоялност, който е заложен в договора на Мбапе, с което значително увеличават шансовете си за успех.

Пред седмици информациите сочеха, че Мбапе ще остане на “Парк де Пренс” и през следващия сезон. Причината за това бе огромният бонус за лоялност, който ПСЖ обещаха на нападателя, когато той подписа договора. В допълнение, в споразумението между двете страни имат опция, според която Мбапе може да напусне френската столица като свободен агент следващото лято.

Смяташе се, че тези клаузи ще накарат Реал да изчака още една година преди да привлече Мбапе. Това обаче може и да не слчи, тъй като Карло Анчелоти продължава да настоява за нов нападател. Молбите на италианеца може и да успеят да склонят Флорентино Перес да се раздели с крупна сума за привличането на Мбапе още това лято. За момента обаче този ход остава малко вероятен. Когато обаче е замесен човек като Перес не бива да бъдат отхвърляни никакви възможни събития.