Промените в Рома продължават, “вълците” преминаха на “Адидас”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рома се разви много в последните години

Ръководството на Рома взе поредно иновативно решение. “Вълците” взеха решение да прекратят споразумението си с “New Balance” и преминаха на “Адидас”, които ще бъдат новите доставчици на екипировка на тима.

Споразумението между Рома и Adidas ще обхване няколко важни аспекта на дейността на клуба. Adidas ще бъде официалният доставчик на спортни облекла и екипировка за играчите, треньорите и персонала на Рома. Също така, марката ще работи с клуба за разработването на специални колекции, вдъхновени от историята и стилът на АС Рома.

Представителите на Рома и Adidas изразиха ентусиазма си от това партньорство и убеждението си, че то ще донесе успешни и иновативни резултати. Очаква се, че в следващите сезони футболните фенове ще видят великолепни и модерни екипи, създадени със стил и професионализъм.

Споразумението между Рома и Adidas е истински показател за развитието на клуба и стремежа му да бъде водеща футболна сила както в Италия, така и в Европа. Това партньорство вдъхнови феновете на Рома, които мечтаят за развитие на любимия си клуб.