Всичко е готово, Байерн подписва с бранител на Наполи до дни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ким Мин-Дже ще облече екипа на баварците

Бранителят на Наполи Ким Мин-Дже ще премине медицински прегледи в Байерн Мюнхен в сряда, съобщава Фабрицио Романо. Ако футболистът премине прегледите успешно, баварците ще активират откупната му клауза, която е заложена в договора му. Всички тези формалности могат да бъдат завършени дори още през тази седмица.

Трансферът на Ким в Байерн е още едно потвърждение за привлекателността на немския гранд. Футболистът, който е признат с техническите си умения и способността си да чете играта бе желан и от Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка предпочете да заиграе в Бундеслигата . Той постави основите на своята кариера в Наполи, където спечели Скудетото, и сега се надява, че ще надгради започнатото на “Алианц Арена”.

Феновете на Байерн Мюнхен с нетърпение очакват официалното потвърждение на този трансфер, тъй като те искат да са сигурни, че тимът ще привлече достоен заместник на напусналия в посока ПСЖ – Люка Ернандес. Привържениците са убедени, че Ким Мин-Дже ще допринесе за успеха на отбора и ще бъде важна част от бъдещето на клуба. Очаква се да видим неговите умения в знаковата червено-бяла фланелка на Байерн Мюнхен в много скоро време.