Манчестър Юнайтед взе решение за талантливо крило
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Амад Диало ще остане на "Олд Трафорд"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е взел решение да даде шанс на Амад Диало да се докаже в тима на “червените дяволи”. Нидерландецът при никакви обстоятелства не искаше да го продава още когато дойде в тима, но сега вече не желае и да дава котдивоареца под наем.

Амад бе привлечен от Манчестър Юнайтед през януари 2021 година. За него “червените дяволи” платиха малко над 20 милиона евро на Аталанта, което за момента се оказва като добра инвестиция. Той обаче все още не е получил шанс да се докаже в първия отбор. В първата си кампания той бе даден под наем на Рейнджърс, а миналия сезон прекара в Съндърланд. В Чемпиъншип той направи силно впечатление и почти помогна на тима да се завърне във Висшата лига.

Ръководството на Съндърланд бе очаровано от Амад и иска да го вземе в тима за поне още един сезон. Шансовете това да стане обаче за момента са минимални.

“Толкова съм щастлив, че когато седнах в края на сезона с Амад, той се усмихваше. Той обичаше да е тук. Обикновено това е каквото искаме. Може ли Амад да се завърне в Съндърланд? Не мисля. Той трябва да играе в първото ниво на Англия, Ла Лига, Бундеслигата, където и да е”, заяви един от директорите на Съндърланд.