Опитен халф ще подсили Ботев Враца за следващия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стефан Велев е видял две и двеста във футбола

Ръководството на Ботев Враца договори много ценно попълнение преди началото на сезона. “Зелените” успяха да склонят Стефан Велев да се присъедини към техния клуб. Това е третият играч, с който тимът от северна България се подсили, след като преди седмица Мартин Смоленски и Спас Георгиев бяха официално обявени пред феновете.

Велев е играл за изключително много отбори както в България, така и в чужбина. Той е носил фланелките на родните Черно море, Славия, Локомотив Пловдив, Левски, Берое, Любимец и Локомотив Стара Загора и на чуждестранните Сепси и Динамо Тбилиси.

През миналия сезон Велев бе част от Черно море, които записаха много силна кампания. Той регистрира 32 мача с екипа на моряците в efbet лига.

Мисията на Ботев Враца през следващата кампания ще бъде тимът да запази елитния си статут. Първият им мач от новия сезон ще бъде срещу Локомотив София. Следващите пет мача обаче на врачани са доста по-тежки. Те ще срещнат един след друг Славия, Локомотив Пловдив, Левски, Лудогорец и ЦСКА-София.