Топмьолер: Левски е добър отбор, но искаме да постигнем нашата цел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Най-важно е Айнтрахт да продължи участието си в Европа", обяви треньорът на "орлите".

Наставникът на Айнтрахт Франкфурт – Дино Топмьолер, говори на пресконференция преди срещата-реванш срещу Левски от третия по сила европейски клубен турнир Лигата на конференциите.

Първият двубой между двата тима, който се състоя на Националния стадион “Васил Левски”, завърши при зрелищно равенство 1:1.

“Първо да искам да изкажа моите съболезнования за загиналите фенове на Левски след мача в София, както и на техните семействата в този труден период. Анализирахме много подробно всичко с моя тим относно първата среща с Левски. Българитe са много опасни по двете крила. Там ни затрудниха най-много. Имаме добър план, за да им се противопоставим добре и утре ще го направим”, коментира Топмьолер.

“По принцип ситуацията е яснa. Коло няма да играе, ние не сме тук, за да мрънкаме, а за да се преборим с това предизвикателство. Айнтрахт е по-важен от всеки един играч. Всички, които ще играят и ще бъдат на пейката, както и със зрителите по трибуните, ще се преборим, защото ще дадем всичко за Айнтрахт”, обяви специалистът.

“Искаме да постигнем нашата цел. При всички случаи целта ни е да играем в групите на Лига на конференциите. Утре мачът е много важен за нас. Няма значение дали Коло ще играе, или не, тъй като двубоят е много важен и ще бъдем максимално мотивирани. Най-важно е Айнтрахт да продължи участието си в Европа”, призна Топмьолер.

“Публиката е нашият допълнителен играч и се видя в Майнц, където подкрепата бе страхотна. Футболистите са много впечатлени и това е стимул за тях, като ще направим всичко, за да ги зарадваме. Левски е добър отбор, но ние ще постигнем нашата цел”, каза още предводителят на “орлите”.