Топмьолер: Радваме се, че ще играем плейоф срещу Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Левски отложи мачове - прави всичко възможно да спечели срещу нас", заяви треньорът на немския тим

В четвъртък отборът на Айнтрахт Франкфурт започва европейската си кампания. Немският тим гостува на Левски в плейофите на турнира Лига на конференциите. Наставникът на ‘орлите” Дино Топмьолер говори преди срещата на “Васил Левски” като обяви, че трябва да има респект към Левски и в немския тим се радват от възможността да излязат в този двубой с българския тим.

„Радостта е огромна. Радвам се, че се класирахме за този мач и се радваме, че имаме възможността да играем плейоф срещу Левски. Няма лесен двубой в Европа“, обяви Дино Топмьолер.

„За съжаление, не разполагахме с достатъчно време да се подготвим напълно. Левски има в състава двама бразилци, които са много добри, имаме респект от тях. При всички случаи ще се опитаме да се справим със схемата 4-3-3 на Левски. Ще се опитаме да владеем през цялото време инициативата и да държим топката. Наясно сме, че Левски отложи мачове. Това е знак, че българският отбор прави всичко възможно да спечели. Стадионът ще е пълен, билетите са разпродадени. Знаем, че това е важен мач за Левски и няма да подценим. Ще влезем в срещата с нужната доза уважение“, каза наставникът на Айнтрахт Франкфурт.

Топмьолер обяви отсъствието на Макото Хасебе и Ларсон от срещата, тъй като двамата са болни. Наставникът на Айнтрахт обяви, че целта на тима е да играе в групите на Лигата на конференциите.

„Рандал Коло Муани ще вземе участие срещу Левски. Той ще бъде наличен за утре“, каза Дино Топмьолер.