Добави коментар
"Сега живееш своя втори живот, който ще е още по-хубав, защото след всяка буря изгрява слънце", написа любимата на играча във "Фейсбук".

Креативният полузащитник на Ботев Пловдив и България – Тодор Неделев, вече започна постепенно да се възстановява от тежкия пътен инцидент, който претърпя със своите съотборници от националния отбор по път за Грузия.

Неговата приятелка Анита продължава да го подкрепя и да бъде до него, като тя засвидетелства своята обич за пореден път към футболиста с трогателен пост във „Фейсбук“.

„Господ често ни поднася изпитания! Понякога малки подводни камъчета спъват ежедневието ни, губим време и енергия втренчени в проблемите, а Той Животът си играе с нас! Показва ни колко малки и незначителни могат да бъдат нещата за които се тревожим, когато ни изправи пред очите на Смъртта…Вярвам, че най-големите трудности, Господ изпраща на своите любимци, защото само силните могат да устоят и да се справят с тях! Благодаря ти, Любов, че не ме остави…Че се пребори! Показа на всички колко си силен! Сега живееш своя втори живот, който ще е още по-хубав, защото след всяка буря изгрява слънце! Вече няма какво да ни бутне, щом сме заедно! Обичам те завинаги!, написа Анита.

В коментар под поста пък Тодор Неделев написа: „Обичам те завинаги!“.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 8 гласували