Тотнъм и Уест Хем ще се борят за подписа на Тосин Адарабиойо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонските клубове искат да привлекат бранителя на Фулъм

Според информация на медията Calciomercato, отборите на Тотнъм и Уест Хем Юнайтед имат голямо желание да вземат Тосин Адарабиойо в своите редици. 26-годишният централен защитник е готов да се раздели с Фулъм след края на текущия сезон и има голям интерес към услугите му.

Адарабиойо беше част от младежките редици на Манчестър Сити от детските си дни. Въпреки чe се представяше добре в академията на “гражданите”, бившият младежки национал на Англия не успя да пробие в първия им отбор. Той напусна “Етихад” и се присъедини към Фулъм към края на 2020 г. Откакто премина в отбора на котиджърс, той става все по-силен и се утвърждава в сърцето на отбраната. 26-годишният играч си изгради име във Висшата лига и на него се гледа като на надежден централен защитник.

Представянето му привлече много внимание и тъй като договорът му изтича в края на сезона, се очаква клубовете да се борят за подписа му. Английският централен защитник няма намерение да сключва нов договор, след като вече отхвърли оферта през миналия сезон.

Тотнъм и Уест Хем се нуждаят от подсилване в отбраната и следят отблизо ситуацията на Адарабиойо и скоро могат да направят оферта. Защитникът се е доказал в английския елит и може да бъде страхотно попълнение за двата отбора. Тъй като 26-годишният играч става свободен агент през лятото, ще бъде интересно да видим кой ще спечели надпреварата за неговия подпис.