google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонските клубове искат да привлекат бранителя на Фулъм

Според информация на медията Calciomercato, отборите на Тотнъм и Уест Хем Юнайтед имат голямо желание да вземат Тосин Адарабиойо в своите редици. 26-годишният централен защитник е готов да се раздели с Фулъм след края на текущия сезон и има голям интерес към услугите му.

Адарабиойо беше част от младежките редици на Манчестър Сити от детските си дни. Въпреки чe се представяше добре в академията на “гражданите”, бившият младежки национал на Англия не успя да пробие в първия им отбор. Той напусна “Етихад” и се присъедини към Фулъм към края на 2020 г. Откакто премина в отбора на котиджърс, той става все по-силен и се утвърждава в сърцето на отбраната. 26-годишният играч си изгради име във Висшата лига и на него се гледа като на надежден централен защитник.

Представянето му привлече много внимание и тъй като договорът му изтича в края на сезона, се очаква клубовете да се борят за подписа му. Английският централен защитник няма намерение да сключва нов договор, след като вече отхвърли оферта през миналия сезон.

Тотнъм и Уест Хем се нуждаят от подсилване в отбраната и следят отблизо ситуацията на Адарабиойо и скоро могат да направят оферта. Защитникът се е доказал в английския елит и може да бъде страхотно попълнение за двата отбора. Тъй като 26-годишният играч става свободен агент през лятото, ще бъде интересно да видим кой ще спечели надпреварата за неговия подпис.