Тотнъм иска да се подсили с нападател на Порто
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът Еванилсон попада в трансферните планове на "шпорите"

Според информация на изданието Sport Witness, отборът на Тотнъм ма желание да подпише с бразилския нападател Еванилсон, но ще се сблъска с конкуренция от Манчестър Юнайтед и Челси за подписа на  играча. Съобщава се, че Порто оценява нападателя на 100 милиона евро и ще бъде интересно да се види дали някой от трите клуба е готов да плати толкова пари за него.

Еванилсон е впечатляващ за Порто този сезон, като има 24 гола и шест асистенции във всички турнири. Той може да се окаже качествено попълнение и за трите клуба от Висшата лига. Не е тайна, че Тотнъм трябва да привлече качествен нападател това лято. Тепърва “шпорите” трябва да заменят Хари Кейн адекватно. Бразилецът може да запълни празнината, оставена от него през следващия сезон. Исканата цена обаче е доста висока и Тотнъм едва ли ще може да си го позволи, освен ако Порто не реши да намали трансферната сума.

Междувременно Манчестър Юнайтед също трябва да привлече качествен нападател. Расмус Хойлунд ще има нужда от повече подкрепа в атаката, а Еванилсон може да бележи попадения. Що се отнася до Челси, Николас Джаксън на моменти беше колеблив, така че от “Стамфорд Бридж” също гледат за нов футболист за върха на атаката.